FUCKDALE Havefest
Lørdag d. 17. august 2024

Fuckdale Havefest

For 7. år i streg byder vi VELKOMMEN til FUCKDALE Havefest
I år med endnu bedre og festligere program end tidligere.
Kom med og oplev en uforglemmelig dag fyldt med musik, venner og masser af fest og farver! Fuckdale Havefest 2024 er byder velkommen, og du er inviteret til årets fedeste musikfestival, som finder sted på Hejnsvig Fodboldgolf (Fugdalvej 4, 7250 Hejnsvig) den 17. august 2024.

Fra kl. 14 starter festlighederne, og vi garanterer, at der vil være musikalske højdepunkter hele dagen lang. To scener vil være opstillet, og du kan nyde fantastiske liveoptrædener fra talentfulde bands og kunstnere. Det bliver en dag fyldt med god energi og en fantastisk stemning, der vil få dig til at danse og synge med!

Dørene åbner allerede kl. 13:30, så kom i god tid og forbered dig på en fantastisk dag! Vi elsker at se vores gæster have det sjovt, så sørg for at medbringe dine gode venner og skabe minder for livet sammen.

Vi vil også gerne minde dig om, at der ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til arrangementet. Men fortvivl ikke! Vi har dig dækket ind med vores udvalg af forfriskende drikkevarer til rimelige priser.

Så glem alt om hverdagens trummerum og tag med os til Fuckdale Havefest 2024, hvor du kan forvente en dag fyldt med fantastisk musik, god stemning og uforglemmelige øjeblikke.

Billetprisen er kun 249 DKK + gebyr.
Gå ikke glip af chancen for at være en del af denne årlige musikfest

 

Vi glæder os til at se jer!!!

Fuckdale ApS

Fugdalvej 4

7250 Hejnsvig

info@fuckdale.dk