FUCKDALE Havefest
Lørdag d. 17. august 2024

The Midnight Special er et dansk country rock band dannet i 2019.

Bandet består af Kasper sanger og guitarist Kasper Schultz, sangerinde Eva Elkjær Lykke, guitarist Jakob William Nielsen, bassist Rasmus Bruun og trommeslager Jeppe Birkebæk.

Bandets selvbetitlede debutalbum udkom i 2021, indspillet, produceret og mixet af Mikkel Bøggild i Skraaplan Recording. Albummet er mastered af Independent Mastering i Nashville, USA.Albummet er uafhængigt udgivet og kan streames samt købes som vinyl og CD. Bandet er i skrivende stund i gang med processen med nye indspilninger, der skal munde ud i et nyt album ultimo 2024.Første single Lie With Me udgives på streamingtjenesterne d. 1.4.2024

The Midnight Special har spillet på adskillige lokale spillesteder, mindre country festivaler, Country Music Meeting i Berlin, Eds Country Fest i Sverige samt bl.a. Jelling Musikfestival, Midtfyns Festival, Kløften Festival, Strib Vinterfestival & Nashville Nights i Odense.Bandet har således etableret sig i Danmark og Skandinavien i en genre, der er hastigt på vej frem. Bandets fusion af country, rock og folk er garant for en medrivende og energisk koncertoplevelse.

FACEBOOK

Spotify

Fuckdale ApS

Fugdalvej 4

7250 Hejnsvig

info@fuckdale.dk